Menu Close

Akoestische plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen

Een bezoek aan een Home Improvement winkel zal de enorme selectie van gestabiliseerde akoestische plafondpanelen laten zien, honderden patronen, texturen, kleuren en structuren, maten geschikt voor elke bouwtoepassing. Zelfs de vakman, Houtbewerkers expert Orange County wil geen dubbel werk met panelen. Dus, sommige installateurs kopen voorgehangen akoestische plafondpanelen. De enige problemen die ik ze zie hebben zijn het schoonmaken en de verstelbaarheid.

Met de investering die nodig is voor akoestische plafondpanelen is de keuze vrij logisch. Als u geen doe-het-zelver bent, zult u het op prijs stellen om akoestische panelen te laten installeren door gecertificeerde akoestische plafondinstallateurs. Zij kunnen nieuwe gaten boren en de akoestische plafondpanelen aanbrengen op uw bestaande gaten in de gipsplaten. Veel plafondpanelen hebben een zelfklevende rand die alle panelen aan het plafond bevestigen en ze kunnen vervolgens worden geverfd om bij te passen. Om vast te stellen of uw plafondvernieuwing een akoestische toepassing is, dient u contact op te nemen met een geregistreerde akoestische plafondinstallateur. Veel onafhankelijke aannemers zijn niet op de hoogte van de beperkingen van een aannemer. De kosten van akoestische plafondpanelen zijn afhankelijk van de grootte die u kiest, de vorm en de installatie. U kunt oude plafonds verlagen door een nieuw frame rond en boven en nieuwe akoestische plafondpanelen te plaatsen. Dit vereist een luid bouwproces. Soms is er hard elektrisch gereedschap nodig. Hoewel het betalen voor uw akoestisch plafond de investering waard is, zijn akoestische plafondpanelen soms gewoon niet de nieuwe, dure onderdelen waard. Dit kan het geval zijn als uw toepassing voornamelijk een houten plafond heeft en u zich zorgen maakt over het geluidsniveau.

Een ander proces dat uw akoestisch plafondmateriaal kan ondergaan is stress treating. Soms kunnen akoestische plafondpanelen niet goed tegen het gewicht van zelfs de lichtste stalen staven en wanneer we van plafond tot vloer van boven naar beneden gaan door nieuwe dakbedekking of nieuwe kolommen toe te voegen, kan het gewicht en de spanning waartegen de akoestische plafondpanelen bestand zijn, worden verminderd. Dit proces is geweldig voor de technologie of industriƫle toepassingen, maar niet bestand tegen het gewicht en de belasting.Akoestische plafondpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals PVC, kunststof panelen en zelfs loodice. PVC panelen zijn erg populair geworden vanwege de verschillende kleuren en texturen waarin ze kunnen worden gerecycled. Alle PVC panelen zijn gemaakt van 100% PVC en zullen niet degraderen na verloop van tijd zoals sommige houten akoestische plafond aannemers gevangen.

atorf is een kunststof paneel dat nuco acoustic heet en gemaakt is van sojabrosse. Ze zijn ook gemaakt van hard plastic dat eigenschappen heeft die vergelijkbaar zijn met het traditionele akoestische gips van gedroogd fineer. Het meest gebruikelijke materiaal voor de akoestische plafondpanelen is een ter plaatse vervaardigd paneel van polystyreen of polyurethaan met een vergelijkbare dikte. Alleen deze akoestische plafondpanelen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en zijn zeer licht. Zij zijn beter bestand tegen vocht, schokken, hitte en rondslingerend vuil dan gewone lichtplafonds. Al deze akoestische plafondpanelen kunnen worden gebruikt de bouw 120z terrein. Vergeet niet dat de omgeving onder het plafond van de ventilator boven u in het koudst mogelijke temperatuurbereik moet liggen, en dat de luchttemperatuur boven het plafond ook koud is. Dit betekent dat het akoestisch plafondpaneel een perfecte match moet zijn tussen de luchttemperatuur, de koude temperatuur en de stof- en vochtige luchtstroom….Een perfecte match. Dit is het lichtgewicht, geteste systeem voor akoestische toepassing.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.