Menu Close

De helende kracht van Reiki

Spirituele cursussen

Reiki Iedereen schijnt te weten dat het de universele genezende energie is die kan worden gericht op het kwetsen van dieren, mensen en situaties en ook schijnen nogal wat mensen aan Reiki heling te doen. Reiki is een heling techniek die werkt volgens dezelfde principes als het boeddhisme en het hindoeïsme en is beroemd om zijn eenvoudige methoden van zelfgenezing en om zijn mogelijkheden om de omgeving en mensen te helpen hun leven te verbeteren.

Men gelooft dat deze universele energie op een niet-fysiek niveau kan worden gericht en zo het eigen lichaam in fysieke zin kan helpen en het lichaam, de geest en de ziel op een hooghartige manier een oppepper in vitaliteit kunnen krijgen. Maar het is niet alleen voor het individu die voelt dat hij de heling nodig heeft, het is ook beschikbaar als een krachtig middel om aan anderen te geven op een sterk niet-fysieke manier.

het is een spirituele cursus die spirituele begeleiding biedt aan iedereen die dit zoekt. Het zal zowel nuttig als plezierig zijn om je te helpen ontdekken hoe je om kunt gaan met de ups en downs van het leven en omgaan met een gevoelige en opmerkzame natuur, het zachte duwtje in de rug van je geweten, en om je innerlijke zelf te helen, evenals je risicokinderen en je familie en vrienden.

Je bijstaan in het begrijpen van het gebruik van spiritualiteit als een vorm van spirituele begeleiding en genezing is een alternatieve methode om je angsten en onzekerheden te genezen. Je zelfverzekerder voelen komt niet van alleen maar geconcentreerd calisthenics doen op je huid voor een spiegel, het komt wel van het begrijpen van de manier waarop je energieveld functioneert en hoe je het kunt aanboren.

Het eerste ding is om te begrijpen wat energie doet voor u en hoe energie werkt voor alle dingen op de planeet, Boven alles, energie is alles en alles is energie, de vorm die energie aanneemt is enigszins uniek voor elk individu, maar toch, er is een universele kalm om die kwalen die we lijden en die kwalen kunnen gemakkelijk worden opgelost met gezond verstand. Maar vaak blijven mensen steken in de verkeerde stap omdat ze door de bomen het bos niet altijd meer zien, noch kunnen ze altijd de correlatie zien of begrijpen tussen het beeld in hun geest van hoe de wereld eruit ziet, en hoe de constructie van de gestes projectie werkelijk is.

Energie is een essentieel ingrediënt voor het functioneren van alle dingen in het universum. Hoewel de energetica vrij nieuw is in de fysica, wordt zij goed begrepen door de ingenieurs en de wetenschappers. De sleutel om te begrijpen wat energie doet is het op te splitsen in zijn samenstellende delen en te begrijpen hoe elk deel doet wat het doet. Het eerste wat we moeten begrijpen is hoe energie in het lichaam wordt opgeslagen, hoe energie van het ene lichaamsdeel naar het andere wordt overgedragen en hoe de energievelden van de verschillende lichamen met elkaar interageren.

Energie kan worden overgedragen van het ene lichaamsdeel naar het andere door zowel spreken als gerichte fysieke actie. Telkens wanneer je een kracht uitoefent op een lichaamsdeel, wordt deze overgedragen en kan zelfs met een paar minuten worden vertraagd. Dat is de reden waarom sommige mensen zo energiek zijn als ze iets gedaan hebben, maar zich later moe voelen, dit komt omdat ze een lichaamsactie ondernamen om een bestaande opgeslagen energie in het lichaam te verdringen die meer dan een paar minuten nodig had om op te slaan. Wanneer je E. M. S. gebruikt om stagnerende energie te verdrijven en verse energie op te nemen, verbrand je meer calorieën en duurt het langer om stagnerende energie kwijt te raken, maar verse energie is altijd verse energie. Iemand die altijd fris en altijd energiek is, is meestal vrolijker.

Spreken en fysieke actie wordt het meest geassocieerd met wat spirituele mensen doen op hun spirituele pad en in het bijzonder wat zij doen wanneer zij een hoger trillingsniveau bereiken. Spreken of fysieke actie is het gebruik van de handen om te communiceren of een boodschap te geven en het wordt ook gebruikt om kracht op te wekken. Het branden van wierook, het doorsnijden van koorden en het gebruik van andere vuurvoorwerpen hebben allemaal te maken met vuurenergie.

Koorden zijn bronnen voor energie, dus iemand die spiritueel is heeft koorden met vele gidsen, engelen en leraren die hem helpen groeien en een diepere verbinding met zijn ziel en hogere zelf. Wanneer een persoon een koord heeft met; een gids, engel of leraar, een koord dat wijd open is, is het een beetje als een elektrisch snoer dat kan worden geplukt en naar een ander object of persoon kan worden gestuurd. Het idee van koorden is ook de betekenis van energie. Een koord kan worden gecreëerd door een ander persoon of een Engel, het kan een koord van creatie zijn, een koord van bescherming of een koord dat leidt naar waar je heen wilt.

Lees meer:
Ritueelbegeleiding 
Spirituele winkel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.