Menu Close

De kracht van wonderen

Ascentie

Aartsengel Michaël, een van de mannelijke vertegenwoordigers van God, de Schepper van deze wereld, zegt in zijn oude leringen: “Ik ben de alfa en de omega, het begin en het einde, de eerste en de laatste.” Anne Frank schreef: “Het leven is streven – in dezelfde richting als ik pers, naar hetzelfde doel. Het leven moet altijd verder marcheren. “Ik kan dit lot net zo min veranderen als ik mijn eigen naam zou kunnen veranderen. Mijn lot is nog steeds hetzelfde.” – Raul Castro (1901-1992), Cubaans communistisch voorzitter. Er is een gezegde: “Het tegenovergestelde van lijden is het lijden zelf.” De natuur gebiedt ons te lijden als we willen slagen. We leren ook van onze ervaringen en mislukken en creëren betere en nog betere programma’s en dingen. Nieuwe ideeën worden altijd geboren in het verleden, voor en na ons en blijven evolueren in een nieuwe vorm. Als we deze gewoonte om bij het heden te blijven en te lijden loslaten, zullen we altijd blijven lijden, omdat we in het verleden zijn blijven steken. In feite blijven we ons lijden verergeren door dingen te frustreren, door dwaasheden, door mislukkingen en fouten en door in negatieve gemoedstoestanden te verkeren.

Hemelvaart kan worden vergeleken met de jeugd en de spirituele opvoeding op topniveau van de bevrijdingstheologie of de mystieke leer van Jezus. Dit type Christendom vertegenwoordigt een nieuwe en betere manier van leven, een Universele Liefde, een Goddelijk Doel en een religieuze, sociale en economische constructie die gelijkheid voor allen inhoudt (Leviticus 25.4). Jezus Christus zei duidelijk in de Bergrede: “Wat God heeft samengevoegd, laat niemand het scheiden.” Sommige mensen hebben echter niet de mogelijkheid om hun angsten te overwinnen….Sommigen zijn bang voor het onbekende, ouders, regeringen, andere godsdiensten, plaatsen en mensen.Er zijn mensen die weloverwogen beloften doen en de neiging hebben ze na te komen voor hun prestaties, maar ze komen ze nooit na. Er zijn andere mensen die hun persoonlijke morele principes willen verloochenen, vaak tegen de sociale/politieke/religieuze principes in. We zullen wat eenvoudige oefeningen doen over opstijgen deze zondag op tijd voor San Minor Nikhil. Onthoud dat het een spiritueel proces is en niet alleen fysieke opstijging. Wij bespreken deze hogere spirituele concepten hier op deze webpagina omdat zij betrekking hebben op gematigde ascentie. Onze intenties zijn om je voor te bereiden op een onbevooroordeelde kennis van Ascensie en de leringen op deze website. Wij promoten geen zelfbedrog of perversie van deze hogere overtuigingen.

Hemelvaart en wonderen Jezus zei in de Bergrede: “Zoals de bliksem uit de wolk komt, zo zal ook mijn bliksem komen. En koningen zullen stralend zitten wanneer zij het licht zien dat ik zal brengen. En zij die zitten in de aanwezigheid van het goud dat ik zal brengen, en die bij mijn volk zijn, zullengeen last of moeite hebben, noch zullen zij bevreesd zijn.” “Zoals Hij de slang ophief in de woestijn, zo zal Ik Mijn hand opheffen om de aarde te genezen.” – Johannes 4.21 Dit is veel meer een metafoor dan werkelijke fysieke ascentie. Maar het is nog steeds Hemelvaart en dit is het krachtige zaad waarop vele wonderen zijn ontstaan. Onze voorouders zeiden dat “samenvoegen betekent verbinden en scheiden betekent scheiden.” Wonderen in deze wereld lijken van God te komen. Met andere woorden, wonderen worden niet beheerst door de wetten van de natuur. Open uw ogen! Laat blind geloof geen angst en verwarring veroorzaken! Opstijging berust echter niet alleen op wonderen. Ook hogere wezens, levensvormen en religies hebben regelmatig wonderen nodig om hun belang en bestaan te garanderen. Militairen, Inuits en zelfs kleine avatars van Allah bestaan al vele eeuwen en zijn vandaag de dag nog springlevend.Wonderen moeten geheim en vertrouwelijk worden gehouden, alleen voor de mensen die deze wonderen in dit leven zullen moeten ontvangen. In geen geval willen wij het grote publiek waarschuwen voor de  wonderen in dit leven. Paus Joan gaf in 1545 een openbare boodschap toen Satan het op de katholieke kerk gemunt had vanwege haar wijdverbreide en strikte devotie tot Maria:

Lees meer

Edelstenen

Kristallen

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.