Menu Close

Een DJ Systeem

Dj Bruiloft

Als professionele DJ zul je er alles aan doen om je bruiloft zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je hebt een DJ-systeem dat in staat is om een bijna eindeloze variëteit aan muziek af te spelen. Er zijn veel verschillende onderdelen voor een DJ systeem, maar ze zijn allemaal van hoge kwaliteit en zullen ervoor zorgen dat je gasten een geweldige tijd hebben.

Een DJ-systeem bestaat meestal uit een mengpaneel, twee draaitafels, digitale versterkers en een hoofdtelefoon. (Ik neem aan dat je de hoofdtelefoon hebt genoemd, maar zie hieronder)rock en rol, om je een idee te geven van hoe een DJ-systeem klinkt, is hier een kort voorbeeld:

sluit je hoofdtelefoon aan als de versterkers aangaan, dan moet de schuifknop naar links ongeveer op hetzelfde volume staan als de hoofdtelefoon. Maak dan de cartridges los door aan de “Select” knop te draaien. Let erop dat u de hoofdtelefoon niet vastmaakt. U kunt ze loslaten als u ze niet wilt gebruiken, maar veel gasten willen het geluid liever zacht hebben.

Nu ben je klaar om de bruiloft te beginnen, wanneer je je gasten klaar hebt staan zal je digitale muziek door de kamer laten lopen met behulp van je DJ systeem. Zorg ervoor dat je je luidsprekers opstelt, en begin te mixen terwijl je luistert naar de lead van de ene luidspreker naar de andere. Je zult geleidelijk meer en meer inbrengen terwijl je zorgvuldig elk kanaal afstemt. Terwijl u langzaam meer en meer inbrengt, kunt u de trillingen voelen als u met de draaitafel schudt. Regel het volume zorgvuldig, zodat het geluid niet wordt onderbroken, en ga door met het toevoegen van meer en meer, terwijl u elk kanaal zorgvuldig afstemt.

Nadat u het systeem zorgvuldig hebt afgesteld, is het tijd om met de ceremonie te beginnen.

Voeg de muziek een voor een toe, begin met de eerste paar liedjes, een voor een, totdat je de hele huwelijksceremonie hebt gedekt. Naarmate je meer en meer liedjes toevoegt, werk je je langzaam een weg door het geheel, in gedachten houdend dat hoe meer lead liedjes je toevoegt, hoe meer de ambiance zal worden gecreëerd. Wat je probeert te bereiken is een gevoel van kalmte, en een gevoel van jouw stem die in perfecte harmonie is met de instrumenten die je gebruikt. Het gevoel van rust dat je bereikt met de bruiloft DJ muziek zal je bijblijven voor de rest van je leven.

Lees meer:
DJ boeken
DJ Bruiloft 

Leave a Reply

Your email address will not be published.