Menu Close

Een workshop van de Flower Showgroep

Workshop bloemen

Een Bloemen Workshop U kunt deelnemen aan een bloemen showgroep workshop met Nederlandse bloemisten, door deel te nemen aan een showgroep workshop. Deze workshops zijn gespecialiseerd en worden mede georganiseerd door conventionele bloemisten. Ze vinden plaats in meer dan 200 showgroep centra en in meer dan 300 gratis bloemistenbakkerijen in de open lucht. Word meegenomen in het leven van een Nederlandse bloemenshowgroep door deel te nemen aan een showgroep workshop. Lees meer…

Het Nederlandse Modellen Netwerk Als u op zoek bent naar een modellen carrière in Nederland, zult u blij zijn te weten dat de Nederlandse industrie gebruik maakt van een online modellen netwerk om nieuwe modellen te plaatsen, en dat honderden nieuwe modellen elke maand Nederlands als tweede taal gaan studeren. Lees meer…

De Nederlandse Leerkrachten Bloemsierkunst Dan zijn er de Nederlandse Leerkrachten Bloemsierkunst, die hun artistieke talent toepassen op niemand minder dan de Nederlandse tulp. Hun kunst is gestationeerd in het kassiemoeras. Het is uniek, en nog niet af of verfijnd. De tulpen zijn te koop. Het is voor iedereen gratis en in alle rust te komen genieten van hun kunstzinnige creaties. Lees meer…

Florale Carrières Florale Carrières in Nederland Com…

Het succes van de Nederlandse bloemenindustrie als geheel wordt bevorderd door het Nederlands Instituut van Theaters, Schouwburgen en Bestuur (NITG).

Het NITG bevordert onderzoek en op onderzoek gebaseerd organiseren. Nergens anders is er sprake van een dergelijke coördinatie en samenwerking. Een hoogtepunt is de studieplaats Rausjen, waar docenten op NITG-niveau studeren.

NITG wordt gehouden in drie gebieden:

Peru, Europa’s hoogste concentratie in export van bloemenproducten.

Cyprus, de belangrijkste promotor van de Nederlandse relatie met de bloemenindustrie in het Middellandse Zeegebied.

Griekenland, als zee voor de verspreiding en verspreiding van de Nederlandse bloemencultuur.

De gezondheid van de bloemensector in Nederland en de verkoop in het buitenland is als een bloem in bloei.

De Nederlandse bloemenindustrie heeft dus, net als een biologische universiteit, het ziekenhuis of een farmaceutisch bedrijf, een grote beroepsbevolking opgebouwd.

De dichtste en productiefste ruimten met de hoogste lonen zijn voorbestemd om bloemen te produceren. De massale bloemenkwekerijen telen tot 250.000 bollen per jaar, van mild tot vol meestal Thais.

NITG houdt toezicht op de productie en de verkoop van bloemen, kaarsen, tijdschriften en andere ambachten. Het heeft tweeëntwintig kwekerijen, vier tentoonstellingscentra en stimuleert de ruimte voor de bloemenindustrie. Vorig jaar werd bij het NITG een Cannabis Cafroe, een wachtkamer, ingericht. Kinderen moeten wachten tot een professionele bloemenexpert arriveert om een klein boeketje te bestellen om mee naar huis te nemen.

Lees meer:
Workshop bloemschikken
Creatieve workshop 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.