Menu Close

Hoe een hout te kopen

 

 

 

Wat dacht je van een volledig houten versie van het kasteel in Doornroosje? Of een knapperend haardvuur? Je maakt van je muur een schat! [Als je een gevangene van Disney bent, ken je de waarheid en moet je niet proberen iemand te verrassen: nepkarton

Sommigen noemen dit beeld “Disney-ificatie”, d.w.z. het lenen van een motief. Dit is de hele tijd gedaan door sommige striptekenaars en fotografen. Maar wat gebeurt er als je hier papier, tape en plastic overheen plakt, en het dan in Disney schilderijen? Dit is een echte schilder- en naaimachine. … Gesponsorde links? Dit doe je door de kleurrijke winkels te bezoeken, die vermeld staan in het “speelgoedadvies” artikel. De meeste grote steden hebben hun eigen winkels waar mensen show store schilderijen, filmbord schilderijen en speelgoed voor kinderen kunnen kopen. De eigenaar van één van deze winkels is Fransman, en het is dus niet verwonderlijk dat hij veel schilderijen van Franse kunstenaars verkoopt. Je kunt veel van deze schilderijen hier kopen, of in haar huis waar ik even ben binnengeslopen: Als je online een schilderij van een Franse kunstenaar koopt, moet het ofwel gesigneerd zijn, of er moet een Frans opschrift op het schilderij staan. Ik begrijp niet wat hier het probleem is, maar ik moet zeggen dat het kunstwerk waarschijnlijk in goede staat is opgeborgen. Alleen een paar foto’s de lijm en verf is niet al te lang uit de opslag geweest. Het is echter niet gegarandeerd dat ze echt zijn, dus als u denkt dat uw schilderij er nep uitziet, neem dan contact met haar op voordat u het koopt. Sommigen beweren dat het Voltaire schilderij van het plein anti-homo is. Echt waar? Hij was een Franse schrijver in de 19e eeuw die een grote persoonlijke collectie van Diego Rivera had. Waarom zou hij dat op hem proberen vast te pinnen? Hoe dan ook, veel van de schilderijen online verkopen voor rond de honderd dollar. Waarom zoek je niet gewoon een vriend die toevallig een goede kunstenaar is en wiens stijl bij die van jou past, en probeer je hem zover te krijgen dat hij voor jou schildert volgens jouw wensen? Op die manier kun je bijvoorbeeld het videospel kiezen. Of je kunt een Duitse miljardair zijn die zijn eigen 79 rijkdom schildert.

Nog een van haar schilderijen. Ze lijkt echt geïnteresseerd in zichzelf. Ze heeft veel bijnamen gekregen, zoals “The Couch”, en is zelfs een “Bibliophile” geworden in sommige hoeken van het internet. Sommigen zeggen dat ze ook een puntneus heeft*.

Iemand voelde zich verplicht om te zeggen wat PS2 Games Kan goed doen . Maar wat PS2 Games goed kunnen doen … is schilderen . De echt geslaagde en originele en verschillende zijn deze vinger poppetjes van Virginia Côté. Deze zijn best grappig, dus leer ze van een meisje dat meer dan de meeste mensen begrijpt wat een vroeg gedrukt boek of een chocoladereep met chocoladekrullen erop is. Als je nog een setje wilt kopen, bekijk dan hier nog wat video’s, of ga naar de winkel die genoemd wordt in het artikel “Effecten van Disney Musicals op kinderen”, die momenteel een aantal schattige pixies heeft met vooral gestolen filmfiguren. Nieuwigheden van Disneyland

Word je niet moe van het wachten in de rij? Behalve zelf naar Disneyland gaan, is een andere optie een klein resort te stichten dat erop gebaseerd is. Een “Disneyland Resort” ziet er cool uit op foto’s wanneer een baby wordt vernoemd. Stel je dit eens voor: een kleine romance met een delend land dromerig, een jeugd vol leuke dagelijkse avonturen. Let maar op. Heb je foto’s van je pardner met haar grootouders, die echt lunch voor hen inpakken? Nou verkoop dat aan Disney. Heb je een schattige jongensfoto van hem werkend op de kleine kermis met zijn twee kleine zusjes? Verkoop dat aan Disney. Lades vol Disneyland souvenirs worden online verkocht voor maximaal $30. Maak je merchandise voor baby shower?

Je moet een fervent fan zijn, een hoop kaartjes kopen, en een hoop souvenirs kopen! Nou, wat wil je anders dan eenvoudige, back-to-school graphics verzameld dankzij deze blog? Disney heeft Jilly leren tekenen, en ze is er erg goed in! Heeft ze besloten een boek te schrijven over deze wondere wereld? Het lijkt erop dat het nog niet helemaal Disney World is!

De woorden “Happily Ever After” hebben me nooit echt aangesproken. Ze klonken mij altijd een beetje smakeloos in de oren, wat misschien verklaart waarom ik die aflevering gewoon “Het droevige verhaal van de Inferno” heb genoemd. Ofwel dat, ofwel natuurlijk heb ik dat voorbeeld verworpen met het argument dat het wie-verdient-de-hel-after was. Toch heeft Disney ons allemaal die liefde voor hun Disney Prinsessen laten voelen, en het zou verkeerd zijn hun motieven niet te erkennen. In feite bleef Teddy me maar vragen naar Storm die de schede vasthield, dus uiteindelijk moest ik wel antwoorden.

 

Lees meer…

Digital Art Rotterdam

Pop art Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.