Menu Close

Hoe maak je een beeldhouwwerk?

Beeldhouwwerk

Deze keer om door te gaan, zal de afgewerkte steen maken. Kunst in assemblage Hoewel dit een ruwe illustratie is van hoe het maken van een beeldhouwwerk in zijn werk gaat, is het concept niet volledig. Om een ruw model om te zetten in een geheel is nog enige ervaring nodig, maar wij gaan proberen die leemte op te vullen. De eerste stap is het stichten van onze eigen familie van individuen die de sculptuur gaan maken. Elke persoon heeft een rol te spelen in de ontwikkeling van het gehele beeldhouwwerk. Hun techniek, vaardigheden en kennis vormen de basis voor die nieuwe familie. […vervolgd in deel 2] Lees Ananth’s antwoord op

goodreads Het samenstellen van uw marmer snijtechnieken met behulp van benodigdheden en meters<> Het gebruik van een 2 mm plank, het afstemmen van de dikte van de plank met de dikte van het marmer is het enige dat nodig is. Het gebruikte gereedschap is of een hamer of een handschuurmachine. Je hoeft niets speciaals te maken, maar het zal veel helpen. Stop nu met praten over esthetiek. U koopt gereedschap om een nieuwe knikker uit een rots te hakken; u koopt geen perfect vierkant, de helft van een driezijdige tangent vijfhoek. Als je het bord voor de eerste keer vasthoudt, zul je ontdekken dat het nogal dun en breekbaar is. U zult er op slaan tot het letterlijk uit elkaar valt. Begin het te passen, zodat het een lucifer heeft. Hier zijn enkele basisrichtlijnen die u moet volgen bij het snijden van uw plank: Je moet weerstanden gebruiken. U moet er zeker van zijn dat de rug- of voorkanten van de plank niet gelijk zijn. Het is mogelijk dat u een plank krijgt waarvan de voor- en achterkant 3 mm uit elkaar liggen.Deze houtsoorten zijn moeilijker te bewerken: Sommige soorten zijn veel gemakkelijker dan andere. Tape moet vrij zijn. Het is gemakkelijker om een breuk in een plank te bedekken dan om een stuk tape te maken dat rond de achterkant van je  drijfhout gaat, dus je moet vooruit plannen en wat tape klaar hebben om te gebruiken, als je niet genoeg hout kunt krijgen. Vlakke of bijna vlakke planken lenen zich beter voor sommige technieken dan mahonie. Mahonie zal een tiooing met electriciteitstape op prijs stellen. Kleine stukken hout zijn gemakkelijker te bewerken met een gewone handschuurmachine, en dikkere planken kunnen met een hamer worden bewerkt, maar voor beide is een mechanische werkbankschuurmachine nodig. Een bovenfrees of een boormachine kunnen ook een nuttig hulpmiddel zijn.

Je hebt op z’n minst nog een tafelzaag nodig, als je van plan bent een plank te maken die over je surfplank gaat schuiven, of hem een harde slijtage gaat geven. Een kistenfrees is prima. De tafel andere optie is om dooiplanken onder een hoek neer te leggen, dit ziet er esthetisch veel mooier uit. Op de foto hieronder zie je de plank niet met horizontale lijnen, deze moet je zelf makenSteiger je plank. Je gaat de planken in een hoek van 90 graden plaatsen. vermijd de verleiding om stukken te verplaatsen om de planken er ‘glad’ uit te laten zien. U zult stukken uit het midden moeten wegsnijden om het er glad uit te laten zien. Dit is het gemakkelijkst met een dunne plank, omdat het dan gemakkelijker is om de stukken uit te sluiten om hoger te gaan. Het is gemakkelijker met stenen van minder dan 9 mm. Plaats uw gereedschap zo dat de onderkant naar u toe wijst, laat weinig ruimte voor het hout, u kunt nu beginnen met snijden. 3 Wijziging van reflecties op het centrum van een 7mm Alpha Dip<> Om de funderingen van de piramidale toren in de Pink Floyd-Google parodiefilm The Wall te maken, had een van de ringen een vrijgevormde basis die uit elkaar werd gehaald, en in een andere ring werd gezet. Laten we dit herhalen en aanpassen om een toren van basissen te maken. Om te beginnen, laad je je plank uit naar de schuur. Het is makkelijker om een plank te pakken en te dumpen, dan hem te dragen en te dumpen.Gebruik Dig David om de basisdoos op maat te snijden. Markeer situaties op het bord. Zijn Schets hun werkelijkheid vindt enkele leuke  voorbeelden die u kunt gebruiken. Je hoeft de basisvorm niet uit te snijden, maar de maat moet wel geschikt zijn met de A 3 7mm of B7 8mm . Maak een parabool en maak snijcontroles om de boven- en onderafmetingen met elkaar in overeenstemming te brengen. Plaats de reusachtige basissegmenten in hun overeenkomstige isometrische posities. Voeg een spleet toe tussen het grote en het kleine basisdeel. Vergeet niet dat de parabolische grondplaat deze afstand hoog is. Plaats de stenen op de juiste afstand in de ruimte. Deze tussenruimte is essentieel voor de uiteindelijke stand. Zorg ervoor dat je de hardnekkige vallen markeert en dat de lijn perfect is om je machine te positioneren!

Lees meer

Sculpturen kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published.