Menu Close

Hoe maak je je eigen hookah Bowl

Shisha

Alle dan rook moet worden ingeademd en niet anders uitgeademd. Een fijn rubbertje wordt op het tabak/stoom niveau aan het uiteinde van de kop van de hookah gelegd.

Het lichaam van de shisha is ongeveer 2,5 meter van top tot top. De lengte van het lichaam is verstelbaar met een knop, en de hoogte is verstelbaar door de shisha omhoog/omlaag te schuiven.

Het toevoegen van water aan een hookah kom vergt wat experimenteren. Water helpt de waterpijp koel te houden. Vacu├╝mpompen zijn handig om overtollig water te verwijderen, en om de watergaten kleiner te houden. De kom heeft geen conische vorm, maar een bolvorm waar de tabak in wordt gedaan.

Als het op de keuze van de tabakssoort aankomt, zijn de meeste mensen “gewoon in het felste shisha luciferlichtje dat ik ooit heb gezien”. Het idee om shisha te roken komt van het eerst roken van marihuana, en dan het effect na te bootsen dat wietrook heeft. Een mooie vlam die de rook verstrooit zorgt voor een engelachtige ervaring. De ontwerper van The Hastings Hookah staat bekend om het gebruik van een Marokkaanse tabak die naar eigen zeggen “smaakt naar liefde”. (Om je een idee te geven van zijn geuren, zijn hier een paar foto’s van zijn creaties). Elke harde tabak zal ervoor zorgen dat de shisha lekker rookt, maar meerschuim heeft de beste smaak.

De shisha houder wordt geleverd met enkele accessoires, maar twijfel of u dat zult merken. Bij de waterpijp zelf biedt het bedrijf pakketjes aan met een bijpassende waterpijp en vork, en nog een bijpassend bordje. Dan zijn er 8 individuele kommen met het idee om te delen.

De Hastings’ Hookah is momenteel te koop op hun website. Het bedrijf belooft dat de shisha voor ongeveer 25 dollar bij je aankomt. Voordat u een beslissing neemt, raad ik u ten zeerste aan hun website te bezoeken. Niet alleen is het goed ontworpen en goed georganiseerd, maar er zijn gedetailleerde instructies op hun website over hoe je je eigen hookah bowl kunt maken. Het kost wat werk, maar het is het allemaal waard, dat beloof ik.

weeftechniek. Deze vezels worden tot draden geweven en vervolgens samengesmolten. Het komt erop neer dat de vezels niet in elkaars vezels willen weven, maar dat ze dit samen willen doen.

Lees meer:
Amy Deluxe 

Leave a Reply

Your email address will not be published.