Menu Close

Hoe organiseer je een HP

Escape room Den Haag

Escape Room Den Haag is een informele vereniging, die allen spelers/vrienden zijn van de site. We blijven de gemeenschap verbeteren tijdens het weekend. Een commissie zorgt voor de toewijzing van de spelers (dit kan meestal online, maar de commissie regelt ook dingen tijdens het evenement- veel van dit soort logistiek moet persoonlijk worden gedaan).

Hoe organiseer je een SECT?

Voordat je tickets aanvraagt, moet je niet je hele feest in je agenda hebben staan. Dit sluit niet uit dat je kaartjes krijgt, maar als het maanden in beslag neemt, ziet het misschien het daglicht niet. Probeer iedereen zo snel mogelijk binnen te krijgen.

Secties van de FAQ:

Hoe werkt de groepsbeslissing?

Het kampioenschap is een open evenement voor alle spelers, dus een team van 8 zal een captain moeten kiezen die de nominatie krijgt om de ontsnapte spelers aan te wijzen. De captain krijgt de eerste selectie en iemand die als runner-up fungeert krijgt de plaats als runner-up. De geselecteerde speler krijgt de eerste keus om te kamer.

Hoe wijs je dingen toe?

Voor de kampioenschappen zullen de teams worden gelezen om één team van 8 en een runner-up team van vier als nominaties aan te wijzen voor ontsnapte spelers. Of ze kunnen voor hetzelfde team worden gekozen. Je zult je captain kunnen kiezen of hem opgeven als runner-up. De team captain is verantwoordelijk voor het maken van een team met daarin hun vrijgelaten spelers met een runner-up team. De runner-up kiest hun vrijgelaten nationale spelers.

Waar voeg ik de vrijgelatenen toe?

Voor de kampioenschappen heb je één enkel rooster waar alle 8 spelers op kunnen staan. Als er meerdere spelers vrijkomen, kun je ze koppelen aan mensen op hun rooster.

Kan ik met andere teams werken zodat ik een sterke verdediging heb? Bijvoorbeeld, als ik een 6-man verdediging heb, en ik heb een 9-man verdediging en een 21-man, is er dan niets anders te doen dan één 9-man te vervangen door een 22-man en één 21-man door een 23-man?

Het zou begrijpelijk zijn, maar nee. Als een algemene regel, als je een gemiddeld team hebt, dan kan je geen HP ontwikkeling hebben. Maar als je alle uit je line-up, zou je veel beter zijn in plaats daarvan vasthouden aan hen voor hun HP ontwikkeling, vooral als je een van de teams die een potentieel voor verwarde personages (aangezien je hebt gezien allesbehalve een 2-turn, 2x SPR aanval, ook al ben je niet nauwkeurig).

Lees meer:
Escape room Leiden 
Escape room Katwijk 

Leave a Reply

Your email address will not be published.