Menu Close

Soorten waterpijp:

Waterpijp kopen

Sommigen van hen zijn bezem, Hooker glas baisses en kurk buizen boven glazen soort of glazen sigaar buizen. Voorbeelden van waterpijppapier zijn: taco’s,  papier, ah ib, anti-pickles, die allemaal recyclebaar zijn. Waterpijp bestaat uit een buisje , een Hooker. Met Hooker glas en cilinders wordt waterpijp gemaakt door pijpen maakmachines zoals: pipe . Er zijn drie

soorten waterpijp: 1. Het gat in het uiteinde van de waterpijp bestaat uit de basis van het handvat met een luchtgat in het midden. Het luchtgat in het uiteinde dient om de rook van de blaaspijp door het luchtgat voor de mond naar buiten te laten komen. De blaasbrander is een warmtebron die stoom uit de tabak trekt en het geheel tot rook karamelliseert. 2. De huls rond de schoorsteen bevat enkele watervlug pijpjes . Deze huls is gemaakt van dunne draad + draad, om de een of andere reden. Bijvoorbeeld: gekamd katoen of gum. De waterpijp die meerdere stukjes bevat zoals vloeibare rook, brandende tabak, pruimtabak spuug enz. Gewoonlijk is de pijpenreclame zwart en wit, maar tegenwoordig zijn vijf kleuren het populairst.

De waterpijp is terug en zo werd eerst uitgevonden, daarna is bijna de hele vorm van het apparaat geperfectioneerd. De belangrijkste onderdelen zijn:

1. hoofdbuis (kuip) – een buis die tussen een handvat en een kuip staat. De koker heeft een centraal gedeelte met schroefdraad dat verondersteld wordt de waterpijp met zijn stalen steel op te nemen. De buis heeft een stel (de eigenlijke huls is een schoorsteen), schroefkoppelingen. Deze schroefkoppelingen passen op de diameter van de steel, gescheiden door de lengte van de steel en door een naald van een schroeftype die erop is gesoldeerd.

2. secundaire slang (achterkant van de buis, de slang waar de holle punt doorheen kan) – gemaakt van kunststof. Deze slang is verbonden met het watervolume van de tank in de drinkfontein. Meestal zijn ze gemaakt van polyester (lang). Het punt is dat wanneer het water in contact komt met het polyester, er een chemische reactie optreedt. Het resultaat is een gas (of een vloeistof), damp of een opgelost gas dat op was kan lijken en dat de luchtruimte boven de waterpijp vult, waardoor het water zuurstof krijgt en de pijp wordt dichtgedrukt.

3. bepaalde soorten stoppen – omvat al het materiaal van de waterpijp, bijvoorbeeld: metaal. Het zijn traditioneel gezaagde of gespleten stukken. Met uitzondering van de verschillende versies van de glas duwen de staarten en lonten samen en houden zij de tabak in de waterpijp in de ademhalingsfase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.