Menu Close

Wat is de filosofie van Yoga?

Yoga Nieuwerkerk aan den IJssel

Wat is de filosofie van Yoga? Yoga is een filosofie die eenheid zoekt tussen tegenstellingen. We vinden de oude wijsheid van de natuur terug in de yogabeoefening, die de leer is van het verbinden van alle individuele en kosmische lagen van de geest en het lichaam als één en hetzelfde. De geest en het lichaam zijn uitdrukkingen van hetzelfde ding. De geest is een uitwendige waarneming en het fysieke lichaam is een inwendige trilling; met andere woorden, je kunt yoga noch door je geest noch door je fysieke vorm als ervaring beoefenen. Daarom moet je je eerst verbinden met je fysieke lichaam en primaire ervaring. Je fysieke lichaam verbindt zich met je gedachten, je geest met je geest, je energielichamen met je energievelden, en zijn fysieke vermogens. Het kan communiceren met andere fysieke lichamen, en met de computer en het netwerk binnen het menselijke meetsysteem. Yoga leert de gehele mensheid zich te onderwerpen aan de lessen die geleerd zijn in het verslaan van de atavistische krachten van oppositie tegen de geest, het lichaam en de geest, zodat zij gemanifesteerd kunnen worden als synergetische energieën van harmonie terwijl individuele gelijkheid wordt bereikt.

Deze theorie van Yoga, die de basis vormt voor de beoefening van yoga, wordt “de enige theorie van yoga” genoemd en is een orthodoxe Veranda filosofie die in het oude India is ontwikkeld, veel overvloediger dan enig ander of enig ander systeem van filosofie in de spirituele geschiedenis. De Veranda filosofie is gebaseerd op, begint met, en bestaat uit vele wetenschappelijke principes, die in geen enkel ander systeem van filosofie, godsdienstfilosofie, of onderwijsfilosofie te vinden zijn. Het heeft goed gepast in de algemene Progressieve denkwijze van zoals het ene zo veel mogelijk moet worden. U kunt de studie raadplegen en de volledige informatie hieronder downloaden, die u precies laat zien hoe het er uit moet zien om yoga te beoefenen. We hebben door uitgebreide studie en testen ontdekt dat dit systeem vrij goed werkt bij het genezen en verheffen van zijn gebruikers en het overstijgt vele ziekenhuizen, behandelcentra en omgevingen. Gemiddeld zeggen yogagebruikers drie tot vijf keer beter behandeld te worden voor ziektes en gewone problemen dan degenen die niet met yoga zijn begonnen. Er zijn veel oefeningen die een Indiase yogi of yogaleraar kan DOEN om je te helpen meer macht over je eigen lichaam te krijgen en om je te helpen visueel in je psyche te kijken zonder te mediteren, en om dit te doen, stellen we voor dat je de volgende oefeningen doet.

1. Maak van elke avond een heilige tijd om een activiteit te doen die u graag doet, die bij u past. Meditatie, zijn, woord of muziek componeren, etc., of andere vormen van ontspanning zijn allemaal goede activiteiten voor deze tijden. Het hoeft geen strikte discipline te zijn, geen ritueel of een totale afsluiting. We raden je sterk aan om er een heilige tijd van te maken…

2.  Onthoud een doel voor de dag, geordend in volgorde van het grootste fysieke voordeel voor u, zodat wanneer uw lichaam in het weekend lang genoeg heeft gewerkt om zijn systeem te ontdoen van alles wat u heeft tegengehouden om u de volgende dag ontspannen en vredig te voelen, uw lichaam precies zal weten welke activiteiten moeten worden gedaan en hoe ze te voltooien (bijvoorbeeld, Direct nadat het doel zorgvuldig is gerepeteerd, gaat u zitten met uw hand op uw hart en uw voeten over elkaar gekruist en visualiseert u uw lichaam, uw geest en alle lagen van uw wezen die met elkaar samenwerken. Visualiseer dat uw denken, uw emoties, uw geloofssystemen en al het andere perfect in balans zijn, geharmoniseerd en verankerd in uw hele wezen, waardoor een onmiddellijk effect ontstaat op al uw lichaam en mentale organen.

3. Visualiseer dat je aura helende energieën uit al deze lagen binnenbrengt. Dit wordt gedaan met de intentie om je zelfgenezing te helpen, maar als gevolg van het doen van yoga, kan het je helpen je hartchakra te herinneren en in balans te brengen.

4. Visualiseer dat uw proces soepel verloopt omdat het door Yoga is verfijnd en geperfectioneerd tot een beoefende methode die zo heet, ook bekend als constante ademhaling en energiebeheersingsmeditatie.

dankjewel voor het lezen

Lees meer:
Massage Nieuwerkerk aan den Ijssel 
Sporten Nieuwerkerk aan den Ijssel 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.