Menu Close

Wat zijn uw opties bij de verkoop van uw bedrijf?

Buy prints

Wat zijn uw opties als het gaat om zakelijke branding? Heb ik het goed onthouden dat u “buy Prints on demand” wilt kopen en geen “billboards”? hop muziek fenomeen. King Creative Cyclones, die de eerste stedelijke kledinglijn startte, liet hen een aanhang ontwikkelen uit de verkoop van hun kleding om monsters uit te delen en hen exposure te geven. Dus, met de hulp van een goeroe (je zou nu je eigen Printed on Demand bedrijf kunnen hebben, zelfs jij hoeft ze niet op deze manier te verkopen) om te helpen een branding strategie te ontwikkelen, beginnen ze scholen en bands, en vervolgens bedrijven en concerttours te branding, en bouwen zo hun naamsbekendheid, verkoop en reputatie op. De cyclus gaat door, Pearl District iemand?

Natuurlijk kun je het niet over Pearl Districts hebben zonder het over skateboarden te hebben. De jaren ’80/’90 hip hop cultuur creëerde een vraag naar urban wear en deze trend zet zich nog steeds voort. Je kunt shirts krijgen met je eigen retro/vintage sticker art en je eigen Fleecy veilig opgeborgen in je kluisje, met hulp van een creatief iemand die je helpt te krijgen wat je wilt, wanneer je het wilt. Hoe frustrerend zou het zijn om door de stad te lopen en al die dure coole mensen te zien die jouw mooie kleine vintage gewaad dragen met al jouw hip hop swag?

Het zou zo netjes en leuk zijn als we allemaal een dag in een winkelcentrum konden winkelen om bedrijven te creëren. Hoeveel van ons hebben de tijd?

Gewoon een gedachte over de “kosten” van het zakendoen. Ik hou van de “kosten” om mensen binnen te krijgen en ik loop altijd door kringloopwinkels op zoek naar klassieke frisdranklogo’s, maar dat is een ander verhaal. Een beetje uitgeven aan dit soort dingen kan je eigenlijk helpen geld te besparen op de lange termijn. Bedrijven zijn meestal te vinden in mega hoge gebouwen met lobby’s die je dwingen om een tijdje rond te kijken/luisteren/gehoorzaam te zijn aan de eigenaar, het is meer de moeite waard om dat te doen dan naar huis te gaan en je af te vragen wat-er-had kunnen zijn in je hoofd.

De kans is groot dat als je een merk rond je waren wilt creëren, je waarschijnlijk wat tijd hebt besteed aan onderzoek. Ik weet dat we bij mijn vorige baan klanten kregen variërend van pas ingezongen hiphop tieners tot “oude hippies” die op zoek waren naar vintage artikelen. Als ze bij een winkel in de buurt winkelen, gaan ze vaak blij weer weg. Er is zeker ook psychologie in het spel.

Ben je wel eens thuisgekomen van een dagje in het winkelcentrum, al nodelend over een voorwerp, als een “Wow! Dit moet echt in een zwaarder beveiligde gevangenis hangen,” zoals een vriend van me zei? Iets minderDONOTyou, maar bij nader inzien klinkt het alsof we echt iets op het spoor zijn. Bij de beoordeling van andere klanten hadden sommigen het gevoel dat ze eindelijk iets kregen dat ze echt leuk vonden, alsof het speciaal voor hen was gemaakt. Het heeft een diepte en doel dat op het eerste gezicht kan worden gewaardeerd. Er zijn verschillende elementen van de business die u naar het volgende niveau brengen en u daar houden. Zaken als marketing, productassortiment, klantenservice, het duidelijk communiceren van uw productlijn en prijsstelling, het uitoefenen van expertise en het ontwikkelen van loyale klanten zijn slechts enkele onderdelen van een succesvolle onderneming. Vergeet niet dat branding slechts een deel is van je totale sales funnel. Wat is het nut van dit alles op het einde? Als u uiteindelijk veel klanten verliest, hoeveel mensen uw product ook uitproberen, dan hebt u uw doel gemist. En hier is een kritische fout: Als product of merk niet verkoopt, is het een verspilling van tijd en geld

Lees meer

Portret painting 
Portret drawing 
.

Leave a Reply

Your email address will not be published.